sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Hei taas...

Onpas mukavaa kun löysitte tänne uuteen osoitteeseen, teitä lukijoita on ollutkin jo ikävä. Meillä on ollut aika surullinen alkuvuosi, porukasta on poistunut niin karvaista kuin karvatontakin tyyppiä ja varsinkin emäntä on ollut melkoisen murheissaan. Mutta me ollaan sitä Kerrin kanssa lohdutettu parhaamme mukaan.

Olen jo aikani yrittänyt vihjata sille että sihteerin hommiin voisi ihminen pikkuhiljaa palata ja ottihan se viimein neuvosta vaarin. Blogi vaihtui tänne bloggerin puolelle ja niin onkin parempi, nyt on PuumanPuuhissa kunnon otsikkokuvakin. Emäntä saa vielä luvan tässä pikku hiljaa päivitellä meidän kaveri- ja kaikkia muitakin linkkejä ajan tasalle, ei se niin helppoa ole ihmisen uusia blogisäätöjä oppia.

Niin ja minulla on tämmöinen uusi rapinatunneli, kyllä täältä kelpaa Isonenää tassulla harustaa kun se pahaa-aavistamatta ohi kävelee.

9 kommenttia:

 1. IHANAA Puuma kun olet palannut ! Olen uskollisesti käynyt täällä katsastamassa koska taas alkaa juttua tulla.
  Kaikkea on teille sattunut mutta eteenpäin tässä on mentävä ja toivotankin kaikkea hyvää ja mukavaa kevättä !!
  Toivoopi
  Taikku ja Jerrykissa

  VastaaPoista
 2. JEEEE, maailman paras Puuma on tullut takaisin :)))

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. :)

  Tosi hieno tämä uusi blogi, ja ihan mahdottoman komea otsikkokuva kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Hei vanhoja tuttuja, hienoa! Nyt täytyy kyllä sihteeriemäntä ruodussa pitää ettei moista taukoa enää pääse tulemaan. Hyvää henkilökuntaa on katsokaas nykyään niin vaikea saada.. vaan en tuosta sihteeristä oikein henno luopuakaan kun jotenkin olen päässyt kiintymään siihen.

  Puuma

  VastaaPoista
 5. Hei, mä yritän nyt kolmannen kerran etsiä mikä on se kikka, millä kommentti tänne ilmestyy. ... oisko esikatselun käyttäminen.. testing...

  VastaaPoista
 6. Jee, se oli se! Niin, piti vaan sanoa, että tervetuloa takaisin, on kiva lukea taas.

  VastaaPoista
 7. Eskopoika Paloheinästä30. maaliskuuta 2009 klo 23.18

  Hei taas Puuma!
  Olipa mukava kuulla sinusta.Olen päiväunillani mietiskellyt kaverisi kohtaloa. Näin se maailma meitä kolleja kolhii... Kyllä minäkin saan olla kaiken aikaa valppaana henkiparkani puolesta, kun täällä Paloheinässä hiiviskelen parkkipaikoilla autojen alla ja vilahtelen kadun yli autojen välissä.Mutta pitäähän reviiri päivittäin tarkistaa. Eihän sitä tiedä kuka milloinkin on käynyt kuseskelemassa minulle nimetyillä alueilla. Vihollinen väijyy kaiken aikaa.Mutta ompa tosiaan mukava nähdä sinut Puuma kevätpuuhissa... sitäkö tuo hampaiden harjaaminen oikein koneella tarkoittaa. Minä kyllä perisuomalaisena maatiaismiehenä syljen tuollaiset laitteet kidastani.Ei muuta kun aurinkoisia kevätpäiviä sinulle Puuma! Koitetaan me miehet säilyttää henkemme, jo senkin puolesta ettei meidän sihteereille tulisi niin kammottavia suruja! Toivoo Eskopoika Paloheinästä

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Onpa kiva kuulla taas teistä, on ollut niin ikävä ettei sanotuksi saa.
  Terkkuja lähettävät
  Essi, Eemeli ja emäntä

  VastaaPoista
 9. Voi ihanaa, kun olet Puuma palannut takaisin tänne blogistaniaan! Meillä on ollu aivan kaamee ikävä sinnuu!

  VastaaPoista