maanantai 12. lokakuuta 2009

Syysmuotia

Täytyy todeta että aina sitä vaan jaksaa yllättyä siitä, kuinka vähästä ihmisolento ilahtuu. Kuten esimerkiksi siitä että se saa pukea kissan villapuseroon. No, mikäs siinä, hienohan tämä on ja ihan käsin neulottu.

Ei emäntä sentään tämmöisiä minulle vakikäyttöön ole hankkinut, kyllä Siperiankissalla sen verran reilusti karvaa omasta takaa piisaa ettei vilu yllätä.

Mutta kun kerran tunnetusti olen kovin komea niin sain toimia mallina ja esitellä eläinpuodissa myynnissä olevia puseroita. Mitäs tykkäätte?

Kyllä mieskissakin voi punaiseen sonnustautua ilman että ego siitä vaurioituu.

Ja ruskean sävyisessä jumpperissa kelpaa istuskella kuvauksellisena.

Mutta nyt jos totta puhutaan, niin alkaisi nämä mallinhommat tältä erää riittämään. Työuupumus muuten iskee ja syömäänkin voisi jo mennä.
Kyllä vain, katsokaa nyt. Näin suuresti uuvutti työnteko kissan että ei edes palloa jaksa pyöräyttää. Sihteeriemäntä hei, et viittis vähän antaa pallolle vauhtia kun mulla on tassut näin kerrassaan hyvin aseteltuina ja rennosti?

5 kommenttia:

 1. voiih isäni on kahlehdittu punaiseen nuttuun. sinänsä äärimmäisen järkevä väri näin hirvestysaikaan, tosin lieneekö hirvikiväärin vaara niin suuri siellä cityssä.
  meillekin siskon kanssa puuhaavat jotain heijastusliivejä, sisko varoitti, että niissä sitten siperiankisun arvokkuus joutuu koetukselle, ovat kuulemma jotain frettivaljaita sille houdinille joskus kokeilleet.
  no näinkin komialle pojalle voi vapaasti kokeilla, siis jos saa puettua päälle. kynsienleikkuussa taisi tulla 2-2 tasapeli, etutassut tuli leikattua, takatassut jäi vähän vaiheeseen ja mamilla on kaunis taisteluhaava sääressä.
  mutta edelleen olen sitä mieltä että isäni on maailman komein siperiankolli ja samaa mieltä on Hipsulipsukin ja kuolaa vieressä, mee pois tää on mun isi.

  VastaaPoista
 2. Aivan oikeassa olet, poikani Kalle. Hirvestysaikaan täytyy olla varovainen vaikka kaupungissa asuukin. Punainen pipohan olisi vieläkin sopivampi varuste mutta sopivan sellaisen löytäminen on haasteellista.. korvien litistäminen kun on sietämätöntä.
  Meilläkin taitaa olla kohta manikyyrin paikka. Sen jälkeen saa aina herkkuja. Se vaan iljettää kun Kerri haluaa nuolla tassujani toimituksen aikana, koiran räkää yök.

  VastaaPoista
 3. On niin komea ja edustava malli, että paidatkin herää uuteen kukoistukseen! Olisihan se kiva pueskella meidänkin herraa, mutta HÄN on hieman eri mieltä asiasta... :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, mulla olis kissa joka kyllä tarvitsis villapaitaa! Minkä hintaisia nuo on, ja onko eri kokoja?


  -Piivi-

  VastaaPoista
 5. Piivi: Juu, eri kokoja ja värejä löytyy. Ja hintaa paidoilla on 25-35e. Ne on neulottu seitsemän veljestä-langasta, on lämpimiä ja kestäviä :)

  VastaaPoista