maanantai 7. joulukuuta 2009

Virallinen joulukissa


Hei taas. Emäntä vaan niistää ja flunssahoureissaan se meni tällä kertaa niin pitkälle että tälläsi minulle tämmöisen joulunutun päälle. Taitaa ihmisparka viimein parantua kun aktiviteetteja alkaa kaipaamaan. Nyt olen sitten eläinpuodin virallinen jouluntoivotuskissa, hieno virkahan se kieltämättä on. Niin että mukavaa joulunodotusta vaan kaikille lukijoille.

3 kommenttia:

 1. Sihteerille haluamme toivottaa pikaisia paranemisia. Kuumehoureet tuntuvat tosiaan sihteerin vallanneen, kun isäni on joulupukiksi muutettu, partahan on tietty komea, joten kuumeinen ihminen voi helposti erehtyä.
  Menenpä tästä oitis tutkimaan talon vaatehuoneen, ettei vaan moisia vekottimia ala täältäkin löytyä, minulle jo laittoivat punaiset valjaat, muka liian isot Hipsulle, eivät kai minusta poroa aio, Nenäni ei ole niiiiin punainen, että Petteriksi kelpaisin, vaikka sitten isäni kanssa voisimme yhdessä joulun ilosanomaa levittää, kyllä minäpoika pulkkaa jaksaisin kiskoa, kun päivittäin tuon yhden narunjatkeen kiskon alamäkeen ja taas ylös.
  Hupaisia joulunodotuksia sinne pääkaupunkiinkin täältä maalta.

  VastaaPoista
 2. Onpas kerrassaan hieno nuttu! Kiitoksia toivotuksista ja samaa sinne! Isonenälle ja emännälle myös!

  -Nora-

  VastaaPoista
 3. Voi kauhia miten sulle on käyny! Mut oot kyllä aika söpön näkönen tollasessa nutussa. Äiti suunnitteli mulle sellasta, missä ois siivet selässä. Mut mä katoin äitiä SILLEE, ja sit se ties heti, ettei oo asiaa sellasen nutun kanssa mun lähelle. ;)

  VastaaPoista