maanantai 14. maaliskuuta 2011

Mummin ja iskän kanssa retkellä

Minäpoika pääsin mummin ja iskän kanssa oikein näyttelyyn ihasteltavaksi. Pentueen potrin taidan olla, ainakin näin kehuttiin ja leppoisaksi kaveriksi myös minua tituleerattiin. Mitä sitä turhia hötkyilemään.. vaikka kieltämättä välillä hivenen oudoksutti kun niin monessa sylissä päivän aikana oleilin. Mutta hyvin minua pidettiin.

Illalla kotona ruoka maistui ja kotisohvalla oli hyvä lepäillä täydellä vatsalla kiireisen päivän jälkeen. Hei vaan kaikille näyttelytutuille, Turussa nähdään taas kuukauden päästä!

4 kommenttia:

 1. Turkuun sanoo esikoisen mami ja Eetua sylitteleen. Se haluu kuulemma kokeilla millainen se on ihan käytännössä se mun ja hirmusiskon sukujen sekoitus. Tiedä sitten miksi...

  VastaaPoista
 2. Kiitos näyttelyseurasta Edgar! Mummi tulee taas ensi kerralla hakemaan! Silloin onkin pitempi ajomatka - siis enemmän aikaa jutella iskän kaa..

  VastaaPoista
 3. Käy hakemassa itsellesi haaste blogistani: http://akkirikas.blogspot.com/2011/03/haaste.html. Voin tunnustaa että olen seuraillut blogia jo pidempään, mutten ole aiemmin kommentoinut.

  VastaaPoista
 4. Hei iso-E, lepäile ennen Turkua, silloin taas tavataan, sano emännälle että kyllä me pärjätään..

  VastaaPoista