keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Ei heikkohermoisille

Kovin samantyylisiä kuvia putkahti sähköpostiin, näyttää pojilla olevan kovin yhteneväiset harrasteet.
Räksä-riepu kohtasi tiensä pään ja täytyy todeta että SuurellaSaalistajalla on melkoisesti isänsä ilmettä. (Ossin emäntä tosin arveli että ehkä isosisko on hoitanut likaisen työn ja Ossi Puumanpoika päätti omia saaliin.)
"Tämä on MINUN saaliini. Älköön kukaan siihen koskeko tai ei hyvä heilu."
Eikä totisesti huonommaksi jää esikoispoika Kalle-Amadeuskaan.
"Hitsi sentään mikä saalis. Ei tästä voi millään irroittaa. Sohvalle voisin tämän viedä ja herkutella siellä mutta voi kehveli kun tuo emännän muotoinen ankkuri perässä roikkuu ja toimiani rajoittaa."

Puumalla ei ole ulkotarhaa, meillä on vain verkotettu kuisti joten saaliit on onneksi jääneet vähiin yhtä lintua (jonka sihteeri huomasi vasta kun havaitsi oksennetut jäännökset matolla, jotka Kerri ehti pistää ilolla poskeensa ennenkuin siivooja ehti paikalle. =/) ja jonkin sortin hiirulaista lukuunottamatta.
Puuma varmasti arvostaisi metsästysmahdollisuutta kovastikin mutta emäntä ei jaksa kovastikaan innostua elävän ravinnon jäänteistä sisätiloissa.
Kovin on ihmisolento ymmärtämätön ja tiukkapipoinen tässä(kin) suhteessa.

4 kommenttia:

 1. sihteeri tarkoittanee isännän muotoista ankkuria, koska mamillehan minä tässä paistia vien.
  olettekos muuten isäni ja veljeni puutarhahommia kokeilleet, me iskän kanssa puuhataan, iskä istuttaa ja minäpoika uusiosijoitan herneet ja pavut.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain, täällä puutarhuroi sihteerin apuna innokkaasti sekä kissa että koira. Kerri on kunnostautunut keisarinliljojen tallomisessa ja Puuma maistaa ja nyhtää kaikkea kiintoisaa tasapuolisesti. Ja tietty roikkuu siinä mansikka-amppelissa aina kun silmä välttää.

  VastaaPoista
 3. jäikin kertomatta, että toivat sitten tuliaisia näytelmistä: uudet valjaat molemmille. ensin sanotaan, että tulkaas katsomaan uudet vänttiset, johan siinä pieni kisumisu luulee herkkuja saavansa, mutta ei semmoinen kuristusrengas kaulaan ja ei kun narun jatkoks. ihmisillä on kieroutunut huumorintaju.
  esikoista siis kiusataan, tule isä apuun ja parempi ois ottaa se isonenäinen kaverikin mukaan, ei nää muuten tokene.

  VastaaPoista
 4. Hei Puuma.Olen nauranut vedet silmissä hauskoille kuvillesi ja kertomuksillesi. Kiitos hyvän olon tuottamisesta.
  On se Ossi poikasi todella näköisesi ihanine yrmy katseineen. ;-)
  Tsemppiä hiiru ja tipu jahtiin, ei ne sukupuuttoon ole kuolemassa, joten ei kun siitä vaan metälle.
  Hyvää kesän jatkoa. Toivottelee Ani ja Ormi

  VastaaPoista