keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Houston, we had a problem

Vanha, kunniakkaasti aikansa palvellut läppäri sanoi sopimuksen viimein irti. Aikansa se yski ja runksutti ja sitten meni sihteerillä hermo.

Nyt meillä on uusi kone ja voi pojat, siinä on paljon isompi ja mukavampi näppäimistö missä voi istuskella kun emännän silmä vaan välttää.

Ja filmitähdeksikin tämän kanssa kuulemma pääsee, ... ehkäpä seuraava suosikkiohjelma laatutietoisten katsojien keskuudessa tulee olemaan "Puuma-tv 24/7". Kyllä sitten on BigBrother helisemässä kun vien sen katsojat, vapise SubTv!

-Blogin pitäjä koneella webbikameran ikuistamana-

3 kommenttia:

  1. Kuules isäseni sun sihteeriköllä oli tooosi hyvä narskusekotus, me Hipsulipsun kanssa pisteltiin se menemään tosta vaan. mami jotain hörisi, et seuraavaks tulee kevyttä versioo, miten niin jos vaaka heilahtaa 4.6 molemmilla. Se on treenatun kropan lihasta sanon mä.
    Lelut vähän sekos, kun Hipsu tykkäs pallolelusta ja minä pitkästä sulkakepistä, mami yrittää epätoivosesti kuvata mua kun vien sitä piiloon.

    VastaaPoista
  2. Hyvä että narskut maistui, sääli vaan ettei isukki ollut itse tiskin takana palvelemassa. Puuma pitäisi taas jonain päivänä istuttaa puntariin, pikkuisen päälle 5 kiloa vaakaan heilahtaa, luulen mä.
    Karvat putoaa sekä Puumalta että Kerriltä, sihteeri on ihmeissään karvapalleroiden keskellä =/

    VastaaPoista