torstai 30. heinäkuuta 2009

Siilivaara ja linjakas SuurpetoPuuma

Karvakaulus putoaa mutta korvatupsut senkun komistuu! Ilves minusta tulee. Hitaahkosta poistumisestani tv-kaapin alta johtuen emäntä päätti pistää minut puntariin. Eläinkauppaan siis tallailtiin, siellä on oiva vaaka kissan massan mittaamiseen.

Tämmöinen liikennemerkki oli ilmestynyt matkan varrelle. Emännän mielestä se oli harvinaisen asiallinen ja hieno. Meillä asui keväämmällä postilaatikon alla tuommoinen. Kovin olisin ollut halukas tekemään tuttavuutta, mutta otus alkoi vaan puhisemaan ja poksahtelemaan ja muuttui palloksi kun sitä yritin ystävällismielisesti lähestyä.
Puodin puntari heilahti melkein 5,2:een kiloon. Asiallisissa lukemissa liikutaan siis ja eipä tällä liikkumisella vatsa paljoa ehdi kasvaakaan. Pikkuisen saisin kuulemma jopa vielä lihoakin.

Täytyy todeta että panostaisin ruokavaliossani enemmän tuoreravintoon jos emäntä ei olisi niin tiukkapipoinen omatoimisen ravinnonhankinnan suhteen. Mutta vaania toki voi ruohikon suojista...
... ja vaeltaa pitkin tiluksia kuin leijonakuningas mureaa saalista tähyillen.
Jaa mitäkö tällä kertaa sain napattua. Johtuen tuosta perässä kävelevästä naisihmisestä, varsinainen riista täytyi suureksi harmikseni sulkea pois laskuista. Tämmöisen sitten sain kiinni.. onhan sekin aika hieno, kai.

4 kommenttia:

 1. Kyllä olet isukki komea ! Ja hienohan tuo saaliskin :) Minä poika olen kahtena peräkkäisenä päivänä livahtanut omille teille kun ulko-ovi on jäänyt kiertämättä lukkoon. Ekana päivänä hengailin 2,5 tuntia ja sitten minut hoksattiin seurustelemasta naapurin kollien kanssa. Höh, olisi meillä vielä tarinaa riittänyt ja otin eilen uusiksi ! Nyt sitten osasivat löytää jo melkein heti. Tylsiä! Olisi niin kivaa kirmailla ihan itekseen, eikä typerän narun jatkeena. Oikein mukavia kesäpäiviä sinulle toivotteleepi Ossi Puumanpoika !!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on taas niin komeita kuvia että! Onkos herra mahdollisesti tassuttelemassa viikonloppuna Surokin näyttelyyn Kaapelitehtaalle? Pari fania on nimittäin tulossa sinne joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
 3. En ole itse kaapelille tulossa, mutta ajattelin emännän lauantaina sinne lähettää niin käy sekin välillä ihmisten ilmoilla. Eli siellä jossain se helmat hulmuten pyörii, toivottavasti tuo paljon herkkuja tullessaan.

  VastaaPoista
 4. Aivan luvattoman suloinen pörröpeto heinä suussa. Eikä ole edes pelkoa, että saalis puree takaisin.

  VastaaPoista