tiistai 12. tammikuuta 2010

Talvi ja pakkanen

Alkuvuosi on ollut kerrassaan virkistävä. Lunta maassa ja puissakin runsain mitoin ja pakkasta jopa parikymmentä astetta.

Silloin kelpaa ulkona valjastella ihan ajan kanssa ja välillä ihan istahtaa maisemia ihailemaan. Emäntä hiukan sinertää mutta sillä onkin vain toppatakki joka ei millään muotoa vedä vertoja siperianturkille.
Ai sisälle? Jo nyt? Täällä on vain -19 astetta ja kiitos kysymästä, viihdyn mainiosti täällä vielä vähän aikaa. Voisitko mennä pois siitä oven raosta ja lakata hoputtamasta, tässä olisi paljon valvottavaa.

7 kommenttia:

 1. siniset sihteerit seura. hih sinertävän punertavat emännät ovat siperianpojan kohtalo. pikkuinen Kallekolli kun suuntaa askeleet reippaasti kohti normaalia ulkoilupaikkaa läpi metristen kinosten ja vetää perässään punkeroista emäntää niin siinä se kunto kasvaa. mutta hauskaa on katsella kun emäntä puskee läpi kinoksen karmean kiroilun saattelemana.
  Hipsu-neito yleensä istuu ikkunalla ja kiljuu ohjeita, sisältä huom, ei kestä rinsessan tassut ei.
  Mutta kuvia on napsittu runsaasti ja niitä mami laittelee kunhan viikonloppu koittaa. Hauskaa alkanutta vuotta toivomme me kaikki.

  VastaaPoista
 2. Voi kun on komea kollipoika, ja selvästi ihan elementissään. Ihana!
  JOtenkin minua ihmetyttää me ihmiset, ja varmaan kissatkin meitä ihmettelee. Tuossa alemmassa kuvassa hän pohtii kenties, miksemme ole jo aikaa sitten kuolleet sukupuuttoon puutteinemme, esim. talviturkin puute.
  Minulla on pihasauna, ja sitä pitää erikseen mennä lämmittelemään talvipakkasillakin, kun haluaa pesulle. Ja kissat istuu tyytyväisiä olohuoneessa hellan lämmössä ja nuolee itsejään. Kysymys kuuluu, kumpi on ehtinyt evoluutiossa pitemmälle?

  VastaaPoista
 3. iskä tule apuun, täällä kiusataan pientä Kallekollia, ensin piikki niskaan ja vielä kynsien leikkaus kotona.
  eikä mistään saa eagle packin kisunruokaa ja pikkuinen poika riutuu nälän kourissa ( 5.9 kg, tosi laiha kisu ).
  ps mami koittaa skarpata niitten kuvien kanssa, eilen tuli pari hyvää Hipsu-matsi kuvaa, siskoliskon tassut on ääntä ja kameraa nopeampia, kun se vetää pientä poikaa köniin. elämä on kovaa.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Meillä ei talvella käydä edes haistelemassa raikasta ilmaa ikkunanraosta...

  VastaaPoista
 5. Iloista ja riehakasta ystävänpäivää iskälle toivoo Kalle-poikasi

  VastaaPoista
 6. Puuma,Puuma !! Missä olet , huhuu huhuu,,,,, kaivataan uusia juttuja ja kuvia !

  Odottaa
  Jerrykissa Tampereelta

  VastaaPoista
 7. Seuraasi kaivataan jo kovasti!

  VastaaPoista