sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Noniin... Saatte onnitella

Tänään istutin emännän pitkästä aikaa blogin ääreen koska nyt on niin tärkeä päivä ettei sitä sovi unohtaa millään. Nimittäin minä täytän tänään kolme vuotta ja se on miehen ikä se. Ja onnittelut sisaruksille tietysti myös!


Noin muutoin täällä ollaan vietetty kaamosta ja talvea ja paukkuvia pakkasiakin. Olen avustanut ansiokkaasti kakluunin lämmityksessä ja...

ulkoillut ja yrittänyt pitää emäntää järjestyksessä, siitä kun on vanhemmiten tullut entistäkin omituisempi. Nykyään vanha ihminen ravaa jos jonkinlaisessa jumpassa ja raahaa Kerriparkaa sopimattoman paljon lenkeillä ja mikä pahinta, se ei ole enää yhtä ylellisen pehmeä kuin ennen. Pitäisiköhän tästä huolestua? No, pääasia että kissalle riittää murkinaa ja rapsutuksia yllin kyllin.


Tarmokkaana siis vanhaan malliin lähitienoolla partioin ja pidän huolta että kaikki on kunnossa ja hyvin.

13 kommenttia:

 1. Oikein paljon ONNEA komealle isukille syntymäpäivän johdosta toivottelee Ossi Puumapoika perheineen

  VastaaPoista
 2. Onnea täältäkin komistukselle! :)

  VastaaPoista
 3. Erikoinen esikoisesi haluaa yhtyä onnittelijoiden laajaan joukkoon.
  Komea isäni on yhtä valpas kuin ennenkin ja onpa lohdullista nähdä että joku muukin komia siperiankolli voi tähän vuodenaikaan olla vailla polviin ulottuvaa kauluria.
  Pelkonani vain on , että kuihtuva emäntäsi unohtaa sinuakin ruokkia riittävän usein. Kaikenlaiset ZUmba ja Zamba kurssit tulee oitis keskeyttää, jos niillä on vaikutusta siperian komistuskollien elämään.
  Meillä mami on kuukauden päivät ollut rauhoituslomalla ja seköson meille siskoliskon kanssa taannut oikiat kissanpäivät.
  Minä ulkoilen paljon ja Hipsulipsun kanssa harrastamme peräsinjuoksua päivät pääksytysten. Pari iltaa sitten järkytin perhettä suuresti, kun vaaka heilahti lukemiin 6.6 kg. Lähempi tarkastelu osoitti, että mittaa oli tullut joka suuntaan, ei pelkästään masun ympärille.
  Voi hyvin armas isäni ja juhli hillitysti. Aprillipäivänä on sama edessä Hirmuliskosiskollani.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ihanalle Puumalle:) Oikein mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa.

  Puuma forever -fani

  VastaaPoista
 5. Siperiankissa Puuma8. maaliskuuta 2010 klo 0.07

  Synttärisankari kiittää kaikkia onnittelijoita :)

  VastaaPoista
 6. Aika nuori olet! Komea poika - onnea!

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea komealle ja ihanalle Puumalle! Mä fanitan sua täysillä, olen lukenut blogisi jokaikisen postauksen ja katsonut kuviasi aina vaan uudelleen ja uudelleen - tästä ei blogi parane! Mulla on vakavasti harkinnan alla siperiankissan hankinta ja mitä enemmän ihastelen Sinua, sitä varmempi olen siitä, että mun on suorastaan pakko hankkia oma siperiankissa...:)...mutta mistä löytää yhtä ihanan ja komean kuin Puuma on?

  VastaaPoista
 8. Jimin poppoon blogia seuraamalla voi löytää Puuman tyttären Adalmiinan pentuja, kunhan sulhanen löytyy.
  Me pojat toimimme nykyään isän tapaan konsultteina.
  Myös Tammikatin kissala on hyvä puumamaisten pentujen lähde.
  Kertoo Metsälinnan Amadeus eli Kalle, Puuma-suuren erikoinen esikoinen.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, kiitos Kalle-Amadeus kun kerkesit Puumamaisten Siperialaisten alkulähdettä mainostamaan ja sukujuuria muutenkin valaisemaan. Sihteeri oli taas tavalliseen tapaansa hieman jälkijunassa.

  Priitukan blogia kävin ihailemassa ja totta tosiaan, siperianpallero avustaisi varmasti sinua harrastuksessasi väsymättä. Kaikkia pieniä esineitä kun pitää tassulla kokeilla ja mieluummin hieman pureskellakin, se vaan on niin ;)

  VastaaPoista
 11. Kallen mamikin kävi blogissa tutkimassa, tosi ihanaa pikkutavaraa pienen siperianhirmun leikkiin, syötäväksi, riipotettavaksi. niin ja Kallen tapaan kuoliaaksi rakastetuksi ( tarkoittaa jatkuvaa puskemista ja neulomista, kunnes toinen antautuu)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille vinkeistä :). Mulla on sellainen tilanne, että edellinen kissani meni kissojen taivaaseen joulukuussa 2009, ihan tavallinen maatiaiskissa, joka eli lähes 20-vuotiaaksi. Olemme pohtineet uuden kissan ottoa, ajankohtana olisi tämän vuoden loppupuoli. Haluaisimme mahdollisimman seurallisen, uteliaan, viisaan ja isokokoisen kissan :), luultavasti urospuolisen. Meillä on tosiaan kotona jos vaikka mitä "pientä kivaa härpäkettä" tuon mun miniharrastuksen vuoksi, mutta ne kamat ovat kaikki yhdessä huoneessa, jonne kisulin ei tarvitse mennä, muuten hänellä olis kyllä koko talon tilat vapaasti käytettävissä :). Pitänee seurailla aktiivisesti kaikkia siperiankissablogeja- ja sivustoja, sillä oma pallero tarttis saada, koti tuntuu niin tyhjältä ilman kissaa...

  VastaaPoista