perjantai 24. syyskuuta 2010

Oi vapaus, kuule kutsuas...

Kyllä nyt kelpaa köllöttää

Se on kuulkaas tuskaisaa kun vapaudenkaipuu valtaa sielun; minä hoidan vapaudenkaipuun ja emäntä tuskan.
Poikkeuksetta tämä ilmiö tapahtuu keskellä yötä. Minäpoikahan vaan lauleskelen ulko-oven edustalla kirkkaalla äänelläni ja toivon josko ovi vapauteen sillä tavoin aukeaisi , emäntä hoitaa sen tuskaisena olon. Ei ymmärrä ihmispolo taiteen palosta ja vapauslauluista tuon taivaallista, uhkasi viime yönä minut KOM-teatteriin pikapostina lähettää.

Ja pohti, voisiko kissan mahdollisesti kastroida toistamiseen. Aika karkeaa käytöstä minun mielestäni.

Nooh, lauluperformanssini päätteeksi söin vatsani täyteen maittavaa ruokaa nyt ramasee niin vietävän mukavasti. Niin että älkää te muutkaan antako periksi kaamosväsymykselle, laulakaa ja riemuitkaa ja syökää hyvin!

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan samanlaiset ovat isäni harrastukset. Esikoisena olen sitä mieltä, että tietyt esikoisoikeudet koskevat kollipojan ulkoilua. Ovi tulisi avata heti, klo 3.30 on oiva aika palvelijan herätä.
  Minä joudun lisäksi kuuntelemaan huomautuksia vienon kauniista laulunäänestäni, iskä sanoi tänäkin aamuna, että opettelisit Kalle sinäkin huutamaan yhtä kovaa kuin Hipsu. Mami jostain syystä oli eri mieltä, Yksi "kiljukaula" kuulemma on ihan tarpeeksi. Isä mikä on "kiljukaula" onko se jotain syötävää?

  VastaaPoista
 2. Niin ne on poitsut tulleet isäänsä ;D Kovin on konserttia tääläkin !!
  Rapsuja Puumalle.
  Suski & Ossi Puumanpoika

  VastaaPoista
 3. *reps* voiko kollipojan kastroida toistamiseen... *reps*

  VastaaPoista
 4. AMADEUS TOIVOTTAA SISARUKSILLE ONNEA 2-VUOTISPÄIVÄNÄ

  VastaaPoista