perjantai 11. helmikuuta 2011

Kielikuva

Kielikuva on suorasta, kirjaimellisesta merkityksestään poikkeavalla tavalla käytetty sana tai ilmaus.
-Lähde:Wikipedia-

Huokaus, toisinaan tuo sihteeri-ihminen on kerrassaan käsittämätön.Taidan ottaa torkut kun kerran aurinkokin näin ihanasti lämmittää.

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan oiva kielikuva, Puumaseni :) Eikä Iso E:kään huonommaksi jää... Sihteerillä on oikein hienot kissapojat siellä hyysättävänä, ei parane muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 2. Isäni on näemmä yläluokkaa. Serkkupojjalla näkyy tuo naaman leveys yltävän lähes serkkupojan mittoihin.
  Meillä on kiviset ikkunatasot, jotka ois tosi mukavat löhöilypaikat jos siis pikkuinen Kalle-poika niihin vaan sopis. Olen todennut, että 180 senttinen sänky on juuri passeli. Siihen kun keskelle poikittain rojahtaa seljälleen, niin palvelusväen tasapainoaistikin kehittyy reunaharjoittelulla.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää teille musta ja valkoinen! Mikäli nyt välillämme mitään ystävyyssuhdetta on, katselen nimittäin teitä hivenen kateellisena. Teillä on niin värikäs elämä!Ja sillä mustallakin on niin hieno nimi, ettei sitä osaa maatiaiskolli edes lausua.Kun olen Esko vain. Että teillä kahdella on mukavaa keskenänne, ja on vielä Kerrikin!! Vaikken minä koirista niin paljon tykkää.Minähän olen yksinäinen poikamies, vaikka tuppaa se henkilökunta kyllä liikaakin pussailemaan. En minä niistä pussaamisista perusta. Kaveri olis kiva. On mulla yksi musta Donna, joka kyttää minua portaitten pielessä. Mitähän se minusta haluaa? Käy kimppuun ja repii karvatolloja päästä niin että pitää kiireesti luikkia sisälle. Omituista sakkia täällä päin! Mutta hyvää ystävänpäivää nyt kuitenkin, kaikesta huolimatta, myös sille teidän näpsäkälle sihteerikölle! Toivoo Esko Paloheinästä

  VastaaPoista