maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kuka siitä bikinilookista perustaa...

...en minä ainakaan. Kyllä kissalla komea kaulus täytyy olla. Ja villahousutkin.
Kävelytin emäntää pitkän tovin pihalla hellepäivän kunniaksi. Ei se vaan sovi että ihminen makaa kirjan kanssa keskellä pihaa ja eläimet joutuvat kuistivankilassa kärsimään, kyllä vapauden huumasta ja nurmikosta varpaiden välissä täytyy päästä nauttimaan edes valjastelun merkeissä. Niin, ja onhan minulla täällä kotinurkilla sankka ihailijajoukko jota täytyy tervehtiä aina toisinaan.
Muuten oli kyllä varsin mukavaa kävelyllä mutta kyllä tietyissä asioissa emäntä voisi sitä nutturaansa vähän löysätä, totean vaan. Se nyt vaan on niin että kaikkea mielenkiintoista pitäisi maistaa tai ainakin tassulla kokeilla... onko se nyt niin vaarallista jos muutama kukkanen iloisen leikin tiimellyksessä varrestaan irtaantuu.
Tässä ei saanut roikkua kun muka pörriäinen pistää...
... ja tämäkin on muka jotenkin erikoinen...
... ja tätä emäntä vahtii kuin Kerberos konsanaan.

"Kunnioittavimmin tiedustelen saisiko tätä apilaa haukata?"
No onneksi sentään meidän nurkilla riittää tutkittavaa muutenkin. Melkein jo ehdin...
... vaivihkaa luikahtaa naapuritalon kellarin uumeniin tutkimusretkelle mutta pahkeinen kun aikeeni huomattiin hieman liian aikaisin.
Niin pitkään kuitenkin tallailtiin (ja muutamaan puuhunkin singahdin) että ihan alkoi läähätyttämään. Lepäilen tässä tovin ja vatsanalusta tuulettelen, katsotaan sitten mitä illaksi keksitään.

4 kommenttia:

 1. niinhän tuo on herneitä ja papujakaan ei saa maasta kaivaa ja juoksunarua viedään aina vaan kauemmas marjapensaista ja pörriäisistä sen on esikoinenkin huomannut.
  oikein toisinaan joutuu ääntä korottamaan, että ulos pääsee, onneksi hipsulipsulla on kaunis ja kantava ääni, se täti kun karjasee niin johan tulee liikettä sängyssä.
  kyllähän 4.30 on oiva aika ihmisten nousta kesäloman aluksi. siinä sitä ehtii sopivasti kisumisut palvella ennen kuin kaupat aukeaa ja kisumisuille saa tuoretta lihaa haettua.
  mitä kesälomareissuja, kyllähän me ohjelmaa järjestetään: kirsikkapuita ja mäntyjä riittää ja risuja, kantoja, kukkamaita, joihin voi flexiä kietoa. kiva sitä pärräystä on kuunnella ja flexillä yrittää palvelijoita nurmikkoon kaataa.
  kyllä on kiireistä tämä kisumisun loma-aika.

  VastaaPoista
 2. Voi Puuma kun sä olet komea ja ihana kaikinpuolin !
  - Täällä Tampereen puolessa sua ihaillaan joka päivä - jos ei ole uusia seikkailuita kirjotettu, luetaan vanhoja !
  Iloista ja kukkarikasta kesää sinulle ja kaikille talonveälle- toiv oo Jerrykisu Tampereen puolesta

  VastaaPoista
 3. Voi jestas mitkä villahousut! No ei sinua ainakaan palele, on se vaan niin.

  VastaaPoista
 4. Ihminen pitää ehdottomasti pitää kiireisenä ja mieluiten aamuvarhaisesta lähtien, kun silloin ulkona tapahtuvat ne parhaat jutut. :)Ihmisen vieminen kävelylle on parasta, mitä tiedän, vaikka hän hieman hidastaa tutkimusretkiäni flexinpainona roikkuessaan. Samoja kieltoja on täälläkin - ei saisi täppäillä pörriäisiä eikä kaivaa kivenkoloja, kun siellä voi kuulemma asua käärme. Mutta muuten ihan mukiinmenevä lenkkikaveri! :D

  VastaaPoista