tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kissakasvislaatikko

Hyvä on sitten... mansikassa ei saa roikkua, se tuli jo selväksi. Nyt emäntä tilasi mustikantaimia, ja nekin se aikoo omia ihan vaan itselleen. En ehtinyt kuin melkein maistaa varpua, (oikeastaan olin vasta aikomassa) kun niuho marmattaen kiikutti taimensa kissan ulottumattomiin.

Tarkemmin ajatellen tälläkin kertaa laatikko osoittautui käyttökelpoisimmaksi hyödykkeeksi. Onkohan emäntä koskaan tajunnutkaan kuinka viihdyttävää voi olla pahvilaatikossa päivystäminen. Kokeilisi joskus niin ehkä se ei stressaisi niin paljon kaikesta aivan epäoleellisesta.
Tammisaaressa pyörähti emäntä eilen seitsemää ragdoll-riiviötä ihastelemassa. Ja tietysti muitakin Tammikatteja tervehtimässä.

Sulo olisi vielä vailla omaa perhettä, melkoinen komistus kaverista kasvaa varmasti kun nyt on jo kollimaisuutta ilmeessä runsain mitoin.Kuvia eiliseltä reissulta löytyy lisää täältä , käykäähän ihailemassa.

3 kommenttia:

 1. Voi mikä Sulo! Voisin vaikka harkita parvekelaatikon suurentamista, mikäli siellä kasvaisi tuollaisia. ;-D

  VastaaPoista
 2. iskä hei meidän kasvimaalle mahtuu vielä yks tuollainen spesiaalitaimi. minäpoika viskelen pari hernettä sivuun.
  mami kävi iskän kanssa rajan takana Hyvinkäällä, mut ei Tammikatin sedät olleet paikalla. Pari lumikissaa (Tiina ja Pasi)vaan juoksenteli siellä vapaana niin ja Herkku, toisenpuolen sukulaiseni hurmasi taas tuomareita.
  Saitkos esikoiselta postia, mami vähän innostui?

  VastaaPoista
 3. Tietäväisen näköisiä kavereita!

  VastaaPoista