lauantai 1. elokuuta 2009

Yksin kotona (Kerriä ei lasketa)

Emäntä kävi humputtelemassa Kaapelin näytelmässä ja ties missä muualla. Ja arvatkaapa kuka oli kotona unohdettuna ja tylsistyneenä. En edes kävelylle ole päässyt tänään vaikka ilma on ollut mitä mainioin. Mulkoilenkin emäntää jonkin aikaa tuomitsevasti, ties vaikka närkästynyttä kissaa jollain herkulla lahjottaisiin.
Enkös muuten olekin vallan rotumääritelmän mukainen, Siperialaisenhan kuuluu olla olemukseltaan pyöreä, hiukan tuo jalka tosin häiritsevästi sojottaa.

9 kommenttia:

 1. Tuikean näköinen karvakasa :)

  VastaaPoista
 2. Puuma sinä se osaat tuon asennon ja Puumailmeen. :D

  VastaaPoista
 3. voi iskä oletpas muhkean näköinen.
  hyvä kun muistutit tuosta rotumääritelmästä: mami hei Kalle ei oo lihonnu, Kalle Armas Pilvi Enkeli on vain rotumääritelmän mukainen!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana <3 Löytyyköhän tuolta jalkojakaan :D

  VastaaPoista
 5. voin vakuuttaa että tarvittaessa sieltä löytyy varsin nopsakat kissankintut :D

  VastaaPoista
 6. iskä apuun 4.8kg ja 9 kk tule nyt sanomaan tuolle mamille, että Kalle on mies ja miehen kuuluu painaa ainaskin 400 grammaa enemmän kun tuon siskoliskon

  VastaaPoista
 7. No kyllä ainakin ja vähintään sen verran kuuluu tosimiehen olla massavampi. Ja sitä mieltä olen että kissaa ei passaa nälässä pitää: emäntä yhtenä iltana unohti täyttää ruokakipon josta yöllä jouduin huomauttamaan erinäisillä tavoilla. Mutta kyllä se kippo loppujen lopuksi täyttyi.
  Kalle, esikoiseni, muista tämä: Kotijoukkoja ei passaa päästää laiskistumaan. Siitä ei hyvää seuraa.

  VastaaPoista
 8. Juu, ei Puuma oma nainen Mannakaan päästä kotijoukkoja helpolla. Jos ei sapuskaa löydy, niin ääntä kyllä siltäkin suunnalta. :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä minäkin alan olla jo kovasti siperialaisen pyöreä. Perässä tullaan,iskä! Painoa en tietysti ole onnistunut näin tyttölapsena keräämään mitään huikeita lukemia, mutta äitini olen sentään jo ohittanut. Ja ilme on semmoinen, että iskän kuvat on kuin peiliin katsoisi. Hui!

  VastaaPoista