sunnuntai 30. elokuuta 2009

Hei taas, joko ehditte minua kaivata

Olenhan minä ehtinyt puuhailemaan yhtä jos toistakin. Ja emäntä on viime aikoina huokaillut Jimin Poppoon blogissa, siellä kun on kuulemma joku pentukamera jota pitää alvariinsa kurkistella.

Kerrin kanssa ollaan päivää paistateltu kuistilla oikeastaan päivittäin ja auringon lämmöstä nautittu. Tai no Kerri viihtyy kyllä paremmin varjossa mutta koirathan tunnetusti ei oikein ymmärrä mukavuusasioiden päälle.
Ystäviä on käynyt kylässä ja meillä vieraat saakin olla tarkkana, kassista kun saattaa hyvinkin löytyä tämmöinen yllätys..
Ja Stella-koirakin meillä kylässä poikkesi. Viihdytin vierastamme innokkaasti kunnes meitä kaikkia alkoi ramasemaan makoisasti. On se vaan mukavaa kun käy vieraita!Juuri äsken syötiin yhdessä luuta isonenän kanssa.Jestas sentään, käypä se kätevästi noilla hampailla. Vaikuttavaa suorastaan.
Kyllä, arvelisin että nyt osaan pistää palasiksi luun jos tarve vaatii.

6 kommenttia:

 1. Voi jukra, kun minun kassistakin löytyisi joskus tuommoinen karvakasa ;-)

  VastaaPoista
 2. Juu-u, kyllä sua on kaivattu! Joka päiv mun mami on käyny täällä notkumassa, et olisko uusia juttuja sulta! :)

  T. Fanni Nöppönen ja Tiiti Töppönen

  VastaaPoista
 3. Tuollainen kassituliainen olisi kyllä kiva ylläri. No, meidän hamsteri ei ehkä arvostaisi.

  VastaaPoista
 4. No jo vaan ehdittiin kaipailla! Vaikka tosiaan sihteeri on jonkun sanan blogiin pistänyt toisinaan. :)

  Mahtava kassi. Mahtava kissa. Ei ole toista Puuman moista!

  VastaaPoista
 5. voi isäni, kyllä oli ikävä. mami lupas ens Hesan reissua ennen meilailla, että tiedätte pakata tuollaisen kassin valmiiksi. minä haluan myös niitä erityissekoitusherkkunarskuja, koska muuten pahoin pelkään että esikoinen kuihtuu pois. tänään ei loman jälkeen ollut ketään antamassa päivänamia, joten kohta on Kalle Armaan 5.2 kg muisto vain.

  VastaaPoista
 6. Kalle Armas on isukkinsa kanssa samoissa mitoissa, eli ei ollenkaan turha kaveri. Ja Mami laittaa vaan postia ennen reissuaan niin laitetaan herkkunarskuja valmiiksi ja sihteeri itsekin ehkä työpaikalleen silloin vaivautuu mamia tervehtimään.
  Pois ei sovi esikoista kuihduttaa, ei millään muotoa!!

  VastaaPoista