torstai 6. elokuuta 2009

Ossi Puumanpoika opastaa, kissan punnitus

Otetaan kissa ja mahdollisimman pieni purkki. Laitetaan kissa purkkiin ja koko hoito vaa´alle. Katsotaan lukema ja todetaan että siperialaisen kuuluu olla olemukseltaan pyöreä vaikka se niin pieneen astiaan mahtuukin.
Annetaan kissan viihtyä astiassa niin kauan kuin se haluaa.

Ossikin alkaa olla äijämäisissä mitoissa, puntari heilahti 4,6kiloon mikä on 9 kk:n ikäiselle nuorukaiselle oikein mainio paino.

3 kommenttia:

 1. Hehehe, ihan kuin käsiteltyjä kuvia! Ei o totta :-) Tsihii!

  VastaaPoista
 2. kas pikkuinen veljeni on ajateltu jälkiruuaksi jätskin korvikkeeksi, varsin maukkaan näköinen ja ah niin karvainen, komiat on pulisongit edelleen.
  Kallen opas kissan punnitukseen: otetaan iskä, laitetaan vaakaan, virvotellaan pyörtynyt iskä (lukema aina yllättää), mennään syliin ja noustaan uudelleen vaaalle, mami katsoo nopeasti lukeman, väistetään pois alta jos iskä pyörtyy. seuraa numeroiden pyöritystä, kiihkeää päässälaskua ja tulos: Kalle on miehistynyt (lue: lihonnut)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kuvia! xD Siinä vasta mukava purkki pötkötellä. Veri kiertää just ja just. Harmi ettei häntä mahtunut mukaan. Kyllä nuo kissat osaa ihmeellisiin paikkoihin itsensä änkeä. :)

  VastaaPoista