keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Hyvää nimipäivää Hertta-äidille

Tänään on Hertan nimipäivä, eli rakkaat onnittelut äitikullalle Tammisaareen. Emäntä sattui keväällä paikalle kun äitikulta sattui maistamaan Tammikattilan Ylihovimestarin vierasvaraa ja kas, kamera räpsähti ja ikuisti omatoimisen siperianselviytyjän herkkuja maistelemassa.
Tänään jatkui rakennusvalvontaprojekti. Herkeämättä ja voimiani säästämättä valvoin kun toinen kerros keltaisia kuutioita löysi paikkansa. Kerriäkin touhu jaksoi kiinnostaa vähän aikaa, mutta on se vaan todettava että ei jokapojan älli riitä rakennusvalvontaa suorittamaan.. varsinkaan paimentolaiskoiran, etenkään jos se on toipilas...... Kerri kun on voinut pari päivää aika huonosti. Sitä vaan yrjöttää, mikä ei ole ollenkaan mukavaa. Emäntä antoi sille jonkun pillerin ja nyt se voi jo onneksi paremmin, sen verran sotkuista hommaa on koiran pahoinvointi. Sitäpaitsi ei sitä tohdi edes kiusata kun se on tavallistakin reppanampi.

1 kommentti:

  1. voi meidän tämäkin isoäiti on sievä tyty.
    mutta me juhlitaankin tänään, odottelenpa olisiko orjalauma järjestäny jotain herkkuruokaa, onneks tuon lumipeitteen hommasivat, et päästiin illalla jo ja tänään lisää hipsulipsun kanssa ulos riekkumaan ja peuhaamaan.
    Iskä ole tarkkana ja helli vähän Kerriä, joka toivottavasti kohta paranee.

    VastaaPoista