tiistai 3. marraskuuta 2009

Valkoinen kypärä

Sellaisen oitis tarvitsen. Sekä pienen muistiinpanokansion.

Koin tänään vahvan kutsumuksen rakennusmestarointihommiin ja kunhan emännän silmä vaan välttää niin totisesti uutta kutsumustani aion seurata. Selkeästi meidän pihapiirissä alkaa nyt tapahtumaan jotain suurta: eilen rakennettiin tuohon kuistin eteen hienoa puukehikkoa (ehdottomasti kissan kiipeilyvirikkeeksi, arvelen) ja tänään koko komeuden päälle täräytettiin keltainen peltinen talo. Vuoroin kuistilta......ja vuoroin keittiön ikkunasta seurasin kun niitä taloja ilmestyi vaan lisää ja lisää.
Aivan vastustamattoman mielenkiintoisen näköistä toimintaa, kyllä tuohon täytyy ehdottomasti päästä mukaan mestaroimaan. Emäntä (huokaisten) arveli että vielä ainakin toinen kerros tuohon rakennelmaan laitetaan, huomenna on siis minulla paljon valvottavaa!

1 kommentti:

  1. kyllä on kaupungissa kaikki isoa ja ihmeellistä, tuollainen iso häkkyräkin liikkuu pihassa ja taloja nousee maasta kuin sieniä sateella. voi isäni, suuri rakennusmestari.
    meillä semmoinen pikkuinen kaivuri teki koulun taakse mulle ison highwayn, sinne vie mieli vastustamattomasti, tietä pitki, pellon poikki, pääse nyt kohti suurta tuntematonta. ja siellä perillä oli iso joki, jonka poikki vei pari poikkipuuta, mutta siihen loppui matkanteko...flexi jumittui ja tuo suuri ihmisolio lakkasi liikkumasta. jotain se höpisi, että uimaan ei mennä näin kylmällä ja suunta kääntyi kotia kohti.
    kyllä on taas esikoista koeteltu.

    VastaaPoista