torstai 5. marraskuuta 2009

Tänäänkin on juhlapäivä

Punahopeinen voimaviisikko, eli Metsälinnan A-pentue, täyttää tänään kokonaisen vuoden!
Ylpeälle isukille saa laittaa 1-vuotispotretteja (ja kyllä sihteeriemäntäkin mielellään komeita kuvia ihailee).

Onnea lapsukaisille ja pitäkäähän kotijoukot aktiivisina ettei ne sammaloidu. Ihmisolennot kun tuppaavat veltostumaan jos ei niitä toisinaan hieman aktivoi.

3 kommenttia:

 1. Kovasti kiitoksia isukki Puumalle !! Heti laitetaan yksvuotispotrettia tulemaan, kunhan tuo emäntä saa pidettyä minua sen verran paikoillaan että saa kuvia napattua =)

  Terkkuja, toivottelee : Ossi Puumanpoika

  VastaaPoista
 2. kiitos iskä onnitteluista, missä paikoillaan, mikä emäntä, kuka meni, ulos pitäs päästä, johan sinä takapään kuvasit ja korvan, lisää sitten huomenna ja siitä palapelin rakennat ja iskälle postiin sujautat, tulee siis kuvia esikoiseltakin.
  meillä ei sammaloidu, klo 4.22 viimeistään on herätys ja siitä se jatkuu pitkin päivää sopivin pyrähdyksin, me on siskon kanssa kehitetty ovela vuorosysteemi, toinen nukkuu ja toinen ulkoilee ja leikkii. tää on parempi kun metsäyhtiön vuorot, ei ollenkaan vapaita, ei ehdi itsareita suunnitella.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kuka tahansa kissiäinen olisi onnellinen moisesta isistä, joka on komea, karismaattinen ja jossa piileskelee sisäinen insinööri. :-D

  VastaaPoista