perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kerta kaikkiaan...

... kaikkea ne ihmiset keksii.
Päätin pitkästä aikaa kävellä meidän hiekkakenttää katsomaan, mutta sinne olikin hiekan tilalle ilmestynyt jotain kylmää ja kiiltävää. Ja mikä vielä omituisempaa niin joku setä liu´uskeli kenttää pitkin eestaas melkeinpä myrskytuulen nopeudella.
Melkein harkitsin jo karkuun lähtemistä mutta jäinkin sitten ihmettelemään moista outoutta. Hetken kuluttua olisin ollut jo valmis liittymään riemuun mukaan mutta emäntä ei taaskaan suostunut mihinkään uuteen kivaan.
Laulavassa pensaassa istui tavalliseen tapaan muutama paisti (nappasin muuten taas yhtenä päivänä kuistilta tämmöisen, kiitos kysymästä, oli herkullinen).

Ja sitten emäntä sanoi että tässä on taas sitä keväänalkua. Minun mielestäni tämä on hiukan tylsä, koska tässä ei selkeästikään näy kissasta vilaustakaan.

4 kommenttia:

 1. Voi, kyllä sun ois kans täytynyt päästä sinne jäälle pyörähtelemään :)
  Pakko nyt kertoa, että kun osallistuit siihen nero goldin järjestämään kuvakilpailuun, niin me äänestettiin tietty Puumaa. Tänään sitten soi puhelin ja sieltä kerrottiin että me voitettiin vuoden ruoat !! Kyllä kohta rouskuu Ossi Puumanpojan suu :D Niin ja onnittelut teillekkin Puuman kuvahan oli TOP 20 joukossa !

  VastaaPoista
 2. Ai jestas, onneksi olkoon, kävipä teillä tuuri! :) Olin jo unohtanut koko kilpailun... =/

  VastaaPoista
 3. Unohtanut olin minäkin ja oli aikamoinen ylläri, kun soittivat :) Harvemmin sitä mistään koskaan mitään voittaa !! Ja aika hassusti meni, että isukkia äänestäessä poika (tavallaan ) sai palkinnon.... :D !!
  Puumanpoika emäntineen lähettää oikein makoisat rapsut isukille !!

  VastaaPoista
 4. Onnea "pienelle" veljelleni, ehkä se 6 kg on nyt tavoitettavissa.
  Tiedätkös isäni, että meilläkin on tuollaiset kiiltävät pinnat etu-ja takapihalla, eikä meidänkään mami suostu niille pinnoille liukumaan. Minä vähän takapihalla reenasin ja kivaa se oli takatassut löi sutua.
  Tuollaisia laulavia pensaita on täälläkin, mutta meidän talvipaistit on vähän turhan vikkeliä tai liian neroja, ymmärtävät mihin asti flexini joustaa, kkääk.

  VastaaPoista