perjantai 9. heinäkuuta 2010

Siellä se käyskentelee...

... naapurin ihanainen neito. Ja minut on hylätty tänne sisälle, ikkunan taakse. Hiukan yritin laulunpoikastakin virittää, mutta ei minua noteerattu ollenkaan.


Naapurin neito salaperäinen, ehkä hieman kainokin...
...pinkeissä valjaissaan. Voi sentään..
Emäntä hei, joku roti tähän pitää nyt saada. Ulkona juokset muiden kissojen perässä kamera kaulassa heiluen ja minä joudun rautaristikon takana kitumaan ja vapaudesta haaveilemaan. Tämän täytyy olla jonkin sortin eläinoikeusrikkomus, niin pahasti tämä epäkohta minua nyt nyppii.

4 kommenttia:

 1. Pahimman luokan eläinrikkomus! Isäni oikeuksia on syvästi loukattu. Noin sievän neitokisun luo ois ihan pakko päästä vähän huulta heittään... Vaan voivat nuo sievät vaaleanpunavaljaiset/flexiset ollakin yllättävän teräväkielisiä ja napakan määrätietoisia, usko esikoista, minulla on ns lähikontakti moiseen.

  VastaaPoista
 2. Onnea vaarille, 6 jälkeläistä lisää i Sverige. 3 punaista poikaa ja 3 tummaa tyttöä, Amandakin sai pentuja 9.7. Onpas nyt kivaa, kun Kalle on 6 kertainen eno ja Puuma on 6 kertainen vaari.

  VastaaPoista
 3. Voi mahdoton, lisää pieniä palleroita. Sihteerihän aivan nyrjähtää! Vaari sen sijaan pönöttää arvokkaasti kuistilla ympäristöä tarkkaillen.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Uutena Siperiankissan omistajana selailin blogilistauksia, ja löysin sivusi. Tämän kirjoituksen luettuani ei voinut kuin nauraa :)

  Ihania kuvia ja hauskoja tekstejää, täytyy heti lisätä blogi kirjanmerkkilistalle!

  Heidi

  VastaaPoista