torstai 15. heinäkuuta 2010

Uusia näkökulmia

Näin hellepäivänä ei jaksa tavanomaiseen tapaan riekkua. Päätin siis keskittyä pohdiskeluun ja filosofointiin ja löysinkin tähän olevaiseen maailmaani aivan uuden katsantokannan.

Asiat ovat kiistatta mielenkiintoisempia kun niitä katsoo ikkunaruudun lävitse, niin se vaan on enkä tiedä miksi. Ja kun punkeaa itsensä ikkunaruutujen väliin istumaan niin voi katsella sisälle niinkuin olisi ulkona ja nähdä kaiken uudessa valossa...

...ja kun kääntää pään niin voi katsella tavalliseen tapaan pihan tapahtumia. Ihmeellistä, kerta kaikkiaan. Tässä voisi istua vaikka koko päivän ja katsella vuoroin sisälle ja vuoroin ulos.


Ja kyllä tämä aurinko mukavasti lämmittääkin. Päänvaivaamisen ohessa on hyvä ottaa välillä pienet torkut, sitten jaksaa taas tarkkailla ja havainnoida ympäristöä.

1 kommentti:

  1. haa isäni on lasitettu, voi toista, mahtaa sulla tulla lämmin tuossa kesäturkissa. meidän Hipsulipsu vaan leviää pitkin pihanurmea ulkona varjossa, minä taas olen keksinyt, että myös hiirut ja linnut hidastuu kuumuudessa, kurret on tainnu sulaa, kun niitä ei näy.
    kumma vaan että pienikin kurotus linnun perään aiheuttaa kaamean läähätyksen ja kuumotuksen myös esikoisessa. olkoot, sulakoon rauhassa minä kömmin varjoon Hipsun viereen,lääh, karvamatto nurmikolla, monikirjavainen, kaunis...

    VastaaPoista