maanantai 6. huhtikuuta 2009

Komeat pojat ja melkein seitsemän veljestä

Emäntä on ollut jossain liesussa koko viikonlopun. Kissanäytelmissä messukeskuksessa lauantaina (kuvitelkaa, se unohti minut kotiin. On sillä aika pehmeä pää) ja sunnuntaina se oli menossa helmat hulmuten kohti Tammisaarta ja Tammikattilaa. Eli kissaeläin on ollut heitteillä ja hyljättynä, aivan karmeaa on tällainen meininki.

Mutta iloisempiin asioihin. Poikalapsosilta on tullut postia ja oikein kuvien kera. Kovin komeiksi kollinaluiksi ovat varttuneet, esikoinen on kolliutunut jopa siinä määrin että pääsee huomenna eläinlääkäriin käymään ja tulee konsulttina kotiin. Muutenkin tyypillä näyttää olevan asennetta, kuvassa Hipsu-hirmuiselle on uskaltanut kieltä näyttämään.

Ja OssiPuumanpoika on kasvanut ihan mahdottomasti myös. Pitkä häntä ja kintut, hyvä niin koska se lisää ulottuvuutta. Ja joka paikkaanhan täytyy siperiankissan päästä, muuten ei tule elämästä yhtikäs mitään.

Sunnuntaista emännän kameralle oli tallentunut tämmöisiä otoksia. Ylihovimestarin hoivissa Tammisaaressa oli tällä kertaa melkein seitsemän veljestä, eli naistenpäivänä syntynyt ragdoll-pentue. Kuusi poikaa ja tytöntyllerö. Onneksi se ei tuommoista meille tuonut, eihän noin pienen kanssa voi edes vielä leikkiä. Lisää kuvia pikkutyypeistä (ja uutama kuva isommistakin) löytyy täältä (picasa)3 kommenttia:

 1. No voi herranjestaaaas mitä lapsukaisisaaaaa!! Onneks en päässyt sihteerin matkaseuralaiseksi Tammisaareen... Ainakaan tällä kertaa.... ;)

  Nora

  VastaaPoista
 2. kato, ny iskä mä pesen hännän samalla kun juon. onneks tuo mami ei laittanu mun hiirukuvia, pikkasen nolosti nimittäin parhaat hiirut on punasia, yks jopa vaaleanpunainen. mut kovat kundithan on kovia muusta syystä kuin lelujen värien perusteella.
  asenteesta puheenollen tässä talossa on parilla daamillakin asennetta sen verran, että me isin kanssa usein jäädään alakynteenkin.
  Hauska nähdä, että veljeni Ossi on samanlainen koipeliini kuin minäkin. taidetaan painaakin molemmat siinä kolmen kilon molemmin puolin, mut nyt pitää lähtee painimaan, jos huomenna on liian heikossa hapessa.

  VastaaPoista
 3. Kissapojat ovat kasvaneet kovasti. :)

  VastaaPoista