torstai 2. huhtikuuta 2009

Kun me ekan kerran tavattiin

Muistelin juuri että ensimmäisen kerran tapasin sihteeriemännän pienenä poikasena (4½kk) näyttelyssä, semmoinen valoisa paikka se oli jota Kaapelitehtaaksi kutsuttiin. Makoilin kaikessa rauhassa näyttely-yksiössäni kun kuulin että RvaLumikissa kehui minua kovasti ja sitten olinkin jo ihan oudon tyypin sylissä.
Siinä rellottelin kaikessa rauhassa siliteltävänä ja melkein torkahdinkin kunnes havahduin YlihovimestariAnnen tuttuun ja turvalliseen ääneen joka tiedusteli pitelijältäni jäljittelemättömään tyyliinsä "kuka sä olet ja miksi sulla on mun kissa sylissä". Jossain vaiheessa sitten ylihovimestari sai minut irrotettua tulevan emännän otteesta ja laitettua takaisin häkkiini päivätorkkuja jatkamaan.
Emäntä oli kuulemma viettänyt loppupäivän ylihovimestarin kannoilla roikkuen ja kaikkea kysellen. Sen kyllä uskon koska emäntä on toisinaan aika kova puhumaan.
Viikon päästä lähdin sitten emännän kanssa uuteen kotiin.


Inga-täti piteli minua näyttelyssä ja esitteli uljasta profiiliani.

Ja tässä tuomari tutkii minkä värinen mahdan ollakaan.

........
Tässä aloinkin pohtimaan että minkäs näköisiä te Mannan ja minun lapsoset nykyään olette? Uusia kuvia olisi mukavaa saada, niitä voisi tässä blogissakin julkaista.

2 kommenttia:

  1. Oot sinä iskä jo 4.5kk ikäisenä ollu komea ja kauniinvärinen äijä. sama väri nääs kun mulla. mami eilen kuvas ahkerasti siskon synttäreitä, laitan sulle pari kuvaa niin näet kellä on tutunnäköinen naama, kun sais vaan poskiin täytettä.
    Mamin sänkyä testasin illalla pisualustana, mami ei kuulemma kestä, omituinen ihmiseläin, toinen lämmittää sänkyn valmiiks. se vaan totesi, et tiistai ei tuu yhtään liian aikaisin, mihinköhän se menee? me mennään iskän kaa ajelulle Johannan luo. Sisko sano, et se on blondi ja sil on terävät neulat, iskä mikä on neula? kyselee esikoisesi

    VastaaPoista
  2. Sie oot näköjään saman ikäisenä kuin minä suurinpiirtein muuttanut sihteeriemäntäs luo. Mieki asuin oman äitini luona hiukan pidempään, kun en aikasemmin tohtinut sieltä lähteä. Nyt asun Fanni Nöppösen kamuna ja silloin tällöin käväsen näytelmäreissuil. T. Tiiti eli virallisesti Tuiskutassun Dakota

    VastaaPoista