lauantai 11. huhtikuuta 2009

Päivänpaistattelua ja pääsiäistä

Aiai kun aurinko tänään lämmitti niin mukavasti. Me parkkeerattiin kuistille paistattelemaan koko porukka. Ja emäntä haki oikein minulle tällaisen tuolinkin jonka valtasin saman tien sillä aikaa kun ihmisolento haki itselleen kirjan ja kupillisen kahvia. Kateellisen näköisenä emäntä mulkoili auringonottoani kantamustensa kanssa ja istahti sitten huokaisten kuistin puupenkille. Omituista synkistelyä sanon minä, ihan mukavaltahan se penkillä kököttäminen näytti näin lepotuolista käsin arvioituna.
Nyt on kuulemma joku juhla ja sen takia meillä on hyllyssä jänö ja kukko. Ja joku väittää nähneensä koristeena myös kissan, mutta siitä minä en tiedä mitään. Tai jos jotain aiheesta tiedänkin niin vaikenen.

4 kommenttia:

 1. ¨meilläkin jotain kana-aiheista yritettiin, mut mami tuumas, että ehkä ensi pääsiäisenä. hmm sit se tuumas, että taisi isäs olla oikeassa siitä vauhdista, meinaan suiih ja viuuh ja pomps, ups siskolisko jäi alle, noo, ei se mitään purraan pois...
  eilen ulkoiltiin koko päivä, mami oli ihan puhki, kun mä juoksutin sitä ympäri mäkiä, kumma juttu vaikkei se kiivennytkään yhteenkään mäntyyn, eikä juossut risutunneleihin.
  mutta isälleni hyvää ja rauhaisaa pääsiäistä, niin ja sihteerille ja isokuonolle kanssa toivoo esikoinen perheineen.

  VastaaPoista
 2. Heippa iskä ! Minäpä poika keksin eilen tooosi mukavan jutun :), mun mielestä siis. Muut täällä eivät olleet ihan yhtä innostuneita. Hoksasin nimittäin, että miten voin avata ovet silloin kun itseä huvittaa :) Luulisi noiden ihmistenkin olevan iloisia, kun voin hoidella itseni ulos silloin kun huvittaa, ilman mouruntoja ja henkseleitä....... Nyt toi ulko-ovi on kyllä jotenkin jumittunut, mutta enkös olekkin aika etevä kaveri :)
  Terkkuja sinne ja mukavaa loppu pääsiäistä toivottelee poikasi, Ossi Puumanpoika

  VastaaPoista
 3. Ehtoota Puuma!
  Täällä Esko-poika Paloheinästä! Terveisiä vaan sinulle maaseudulta - kaukaa pohjanmaalta. Olin siellä matkoilla navettakissoja katsastamassa. Painelin rehvakkaasti häntä pystyssä mökin ovesta ulos: "Katsokaa, täältä tulee Helsingin herroja!" Mutta mitä sitten tapahtui? Taisin saada turpiini maalaiskolleilta, jotka eivät leventelyistäni tykänneet, reviirit oli vallattu jo kauan sitten ja niitä puolustettiin... Niinpä minulla meni pupu pöksyyn ja painelin kiireesti sisälle ja varovaisesti kurkistelin verhojen raoista pihalle. Enkä enää suostunut menemään porrasta pidemmälle ulos. Pitäkää maalaiskollit navetannurkkaanne! Lopulta panin pitkäkseni, uinailin pitkään ja hartaasti ja päätin unohtaa koko mökkeilyn. Oikein odotin että pääsin koppiini ja autoon, äkkiä takaisin Helsinkiin, sivistyksen pariin!! Että pysy sinäkin Puuma kiltisti vain siellä kalteriesi takana äläkä lähde seikkailemaan vieraille reviireille! Siitä ei hyvää seuraa!
  Varoittelee poikaystäväsi Esko

  VastaaPoista
 4. No mutta, näkyypä pojasta polvi vaan paranevan. Kovin on pojanvesseleillä tutun oloiset kujeet ja mikä parasta; pysyy palveluskunta kunnossa kun niille puuhaa ja liikuntaa järjestää.

  Ja voi Esko-parka. Neuvoisin että otat ensi kerralla mökkiulkoilulle emännän tai isännän mukaan. Sitten voit huoleti mennä riitaa haastamaan maalaistollojen kanssa, kyllä palveluskunta sinut pinteestä pelastaa.
  Meillä on sillä lailla tämä asia järjestetty että mä olen aivot ja Kerri on lihakset. Ja emäntä on sitten se ViimeinenKeino, se kun pääsee valloilleen niin siinä on oksat pois.

  VastaaPoista