keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kolme komiaa veljestä (tai siis neljä) :)

Edit: Löytyihän se kuva neljännestäkin veljeksestä. Eli kuvassa Mico, ilmeessä runsain mitoin siperiaa, korvat taisteluasennossa. Komea mies hänkin!


Siellä Myyrmäen näytelmässä missä olin huhtikuun lopulla, oli taas Tammikatin komea veljessarja edustettuna mallikkaasti. Neljä meitä oli paikalla ja kolmea kuvattiin oikein niin että nettigallerioihin päästiin. Isoveli Mico ei tällä kertaa kameran eteen sattunut mutta jos kotijoukoilla olisi joku edustava potretti näyttelystä niin mukavaahan olisi neljäskin veljes tähän kuvasarjaan lisätä :)


Ensimmäisenä saa olla Suloveli, ihan sen takia kun se osasi käyttäytyä meistä parhaiten. (Sulon kuva löytyi Kaiuksen WebGalleriasta)Seuraavaksi konsulttiveljeni Åttå (myös Kaiuksen ikuistamana)
Ja viimeisimpänä Minä Itse, herra aurinkoinen, matkalla näyttely-yksiööni herkkukupin ääreen, sen jälkeen kun olin opastanut tuomaria kuinka kissan intimiteettiä tulee kunnioittaa. (Kuva: Heikki Siltala)

3 kommenttia:

  1. Terveisiä Micolta - kuva lähetetty mailiin! Komeita ollaan - kaikki neljä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis Micon kuvasta, kuvaa hieman rajasin. Nyt on komea nelikko esillä :)

    VastaaPoista
  3. ajatella minustakin tulee noin komea isona konsulttina, mami jo pelottelee siskoliskoa, että varo vaan Kallesta tulee vielä iso kolli.

    VastaaPoista