tiistai 12. toukokuuta 2009

Västäräkistä vähäsen...

Hermot meinasi mennä tuossa aikaisemmin keväällä kun meidän omenapuuhun muutti pullea kyyhkyspariskunta. Niitä me Kerrin kanssa suu napsaten vahdattiin. Mutta nyt ne ovat kadonneet jonnekin.

Tänään olosuhteet muuttuivat kerrassaan sietämättömiksi kun pihalla hypähteli eestaas herkullisen näköinen västäräkki. Kovasti yritin tassullani kurkottaa ihan pihanurmikolle asti ja kaikin tavoin tunkea itseni vapauteen... mutta en onnistunut. Jäi paisti saamatta.
Arvatkaapa ottiko päähän?

4 kommenttia:

 1. Oletpas kerrassaan komea, mutta kaiketi kriminaaliluonne. Ei siksi että linnut kiinnostavat, eivät pikkulinnut maailmasta lopu yhden puuman toimesta. Mutta näyttää siltä että sinut on suljettu jonkinlaiseen avovankilaan :-( Täytynee lähettää sinulle hiiri jonka sisään on kätketty viila.

  VastaaPoista
 2. Enhän minä kriminaali ole, kovin yritteliäs vain. Ja kyllä, häkkieläin on minusta tehty, kovin rajoittavaa moinen on.
  Jään odottelemaan hiiripakettia. Vaikkei vankilani täysin pakovarma olekaan (vanginvartija ei ole kovin skarppia laatua) niin viilasta totisesti olisi apua kun vapaudenkaipuu iskee.
  (aikaisempi pakoretkeni on dokumentoitu aiemmin blogissa: http://puumanpuuhat.blogspot.com/2009/04/minapoika-karkasin.html )

  VastaaPoista
 3. älä isäni karkaa pois,
  enhän minä sitten sinua nähdä vois.
  huomaatkos esikoinen taitaa runon rustaamisen. minullekin vääntävät uutta ulkovankilaa, turhaa aivan turhaa sanon minä, voinhan minä juoksennella vapaanakin. minä en mene kauaskaan, ja osaan tulla peruuttamalla alas puustakin toisinkuin hipsulipsu. mami saa kunnon liikuntaa, kun me juoksutetaan sitä kaiket illat pihalla, aamulla se tuijotti peiliä ja ihmetteli, että onpa kummanvärinen naama, mut sit me huomattiin, et se oli ruskettunu, sitä se tervehenkinen ulkoilu teettää terkkuja sihteeriköllekin.

  VastaaPoista
 4. Voi Puuma, vähäsenkö olis västäräkistä kelvannut...! Tuo alin kuva on taas niin kymppi, voi jestas! :-D

  VastaaPoista