keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Puhdasta tuli

Ja ihanan lämmintä ja pehmeää. Hyväksyn.
Äläkä emäntä ollenkaan huokaile, kuivurinlämpimät pyykit yksinkertaisesti täytyy tassuilla leipoa entistäkin pehmeämmiksi.

Oikeastaan minut pitäisi ottaa pyykkitupaan mukaan. Jos ensi kerralla piiloutuisin vieläkin paremmin pyykkikassin pohjalle niin ehkä emäntä ei huomaisi salamatkustajaa ennen kuin oltaisiin perillä.

8 kommenttia:

 1. Mä sain hoitoon tuollaisen siperian, mainen tai muun ison kissan sukulaisen, siis ihan kotikissa, mutta isoksi pitäisi kasvaa. Osaatko sanoa minkä painoinen esim. siperian tyttökissa on vuoden vanhana? Kaveri tuntuu tosi kevyelle, lähinnä karvaa joka painaa, tosin sekin huonokuntoinen. :(

  VastaaPoista
 2. meidän siperian nainen painoi 3.5kg vuoden vanhana ja nyt vuotta myöhemmin Hipsu painaa 4.5-4.9 kg riippuen ulkoilun määrästä. Pikkusiperianherra Amadeus 6kk painaa ulkoilujen mukaan 3.5-3.7kg.
  Terkkuja iskälle ja Annille.

  VastaaPoista
 3. Hipsuhan on riskin kokoinen neitikissa, siperiantiikeri suorastaan ;)
  Puuman morsian Manna painoi muistaakseni pikkuisen reilu 3 kiloa kun kävi meillä kyläilemässä. Aika paljon kokoeroja kyllä siperialaisista löytyy.

  Tuli mieleen että saattaahan Sea:n hoitokissa olla jonkun muunkin (pienemmän) pitkäkarvan sukua jos kovin sirolta tuntuu. Lohiöljyä ja hyvälaatuista sapuskaa, eiköhän sillä karvan laatu parane ja pikkukissa potristu! Onhan tyyppi madotettu?

  VastaaPoista
 4. Joo, eihän tuosta tiedä tarkasti mitä pitkäkarvaa siellä on taustalla. Mun silmä veikkaisi main coonia tai siperiaa. Voisko pienuus johtua myös huonoista oloista mitä raasun alkutaipale oli täynnä?

  Ehkä se on toi turkki mikä saa sen tuntumaan niin hentoiselle, se kun on huonona. Vaikka kyllähän itse kisukin pienelle tuntuu. Anni tosin painaa 4,5kg, että siihen kun vertaa. :D

  Rokotukset ja madotukset pitäisi olla kunnossa. Leikattukin on. Pitää syötellä öljyä ja vähän halajan pesuakin josko sillä saisi turkkiin puhtia.

  VastaaPoista
 5. Toki voi laihuus huonoista oloista johtua. Vaikka ei pikkukissa olisi varsinaisesti nälkääkään nähnyt niin jo olojen stressaavuuskin on voinut vaikuttaa siihen että olemus on laiha ja turkki kiilloton.

  Kovin sievä on kissaneiti, kävin blogissasi kuvia ihailemassa.

  VastaaPoista
 6. Sean kisuneitihän oli aivan ihana, kilpparikin, harmi ettei voi nyt lisää ajatella, toivottavasti löytyy hyvä koti.

  VastaaPoista
 7. Sievä kaveri hyvinkin! Itse en vaan voi pitkäkarvaa ottaa kun olen vähän allerginen sille karvalle. Kilpparia kyllä tahdon ja kovin! :)

  VastaaPoista
 8. Tulipa mieleeni tositarina kissasta ja pyykistä. Eräässä Suomen suurimmista teollisuuspesuloista tuli pyykkisäkistä kissa. Likapyykki siis tulee asiakkailta (sairaalat, tk:t, vanhainkodit yms.) kangassäkeissä jotka avataan pesulassa ja lajitellaan pyykki tyyliin lakanat, pyjamat jne. Erään vanhainkodin lemmikkikissa- raasu oli ollut nukkumassa pyykkisäkissä, eikä sitä oltu huomattu, säkki vaan kiinni ja lähetetty pesulaan. Kuvitelkaa sekä kissan että pyykkisäkin avaajan säikähdystä... Onneksi kissa saatiin kiinni ja toimitettiin kotiinsa. Melkoinen järkytys kisuparalle. :-/

  VastaaPoista