torstai 28. toukokuuta 2009

Oma maa mansikka...

...vai oliko se sittenkin kielletty hedelmä joka viekoittelevasti amppelissa roikkuu.

Joka tapauksessa, taas on meille ilmestynyt yksi asia jossa ei saa toteuttaa itseään. Ihan todella, yritin kovasti vastustaa kiusausta...


...ei, en kestä enää! Tarzan hyökkää ja liaaniin ripustautuu, vapiskaa viidakon rosvot ryökäleet!
Ai kuka roikkuu? Missä? Ei täällä ainakaan yhtään kukaan.


Hopsis, kuinkas nyt näin... liaani repsahti juuri kun satuin tässä muina kissoina istuksimaan. Ja vähän nyrjähtäneeltäkin se näyttää. Outo sattuma kerrassaan varsinkin kun kukaan ei missään tapauksessa koskenut yhtään mihinkään.
Osallistuin muuten valokuvakilpailuun koska meille pitää nyt saada auto ja semmoinen siinä on pääpalkintona. Kuljettajahan minulla jo onkin. Käykäähän sivustolla ihailemassa muitakin kuvia, mutta tietysti eniten minua.

3 kommenttia:

 1. Iskää on ihailtu ja äänestetty :) !!
  Minäpä poika olen niin nokkela, että avaan kaikki ovet nykyään mennen tullen. Valjaistakin karkasin viikonloppuna.... Kyllä elämä on ihanaa =)
  Rapsuja iskälle, toivottelee Ossi Puumanpoika

  VastaaPoista
 2. mut hei iskä mahdutko sä noin pikkuiseen autoon, vaikka se oikean värinen onkin?
  toi mami lupas viikonlopulla kuvata meitä siskoliskon kanssa, kun meillä on uusi ulkoaitaus. hah ja minäpoika sainkin sieltä jo hiirunkin saaliiks. oon jo iso äijä, näät sitten kuvista, painoa on komiat 4 kg, 500g vain vähemmän kuin Hipsulipsu. mä oon äjä.

  VastaaPoista
 3. Hei vaan poikaset. Kovin olen teistä ylpeä, ovet osaatte avata mennen tullen ja hiirulaisetkin kyytiä saa. Ja kotiväkikin totta tosiaan pysyy vetreänä kun niitä toisinaan hiukan juoksuttaa.. jatkakaa vaan samaan malliin!

  5-kiloinen olen minä nykyään, sutjakka kollitar. Mutta hoikkana poikana kelpaa olla tarzanina ja muutenkin riekkua kun ei vatsa rasitteena römpötä.

  Kuvia odottaa emäntä, kiitoskiitos monta sähköpostiin ja pian :)

  VastaaPoista