tiistai 25. tammikuuta 2011

Sopu sijaa antaa...


...sanoo vanha kansanviisaus. Ja kiitos kysymästä, oikein hyvin me tänne mahdutaan.
Mahdutaan jopa niin mukavasti että päällimmäinen taisi toviksi torkahtaa.
Ja onhan se niin että päiväunetkin maistuu makoisimmilta kun on samanhenkistä seuraa. Tämä meidän pöytä on muuten juurikin sopiva kahdelle kissalle. Ja emännällekin jää vielä kahvikupin ja piparkakun kokoinen paikka tuohon nurkalle.

8 kommenttia:

 1. Hmm. Alimmassa kuvassa on selkeästi Puuma ja piippurassi, mutta missä on Edgar? Laittoiko Sihteeri komistuksen piiloon? ;)

  VastaaPoista
 2. Voi isäni, miksi sinä näytät niin pieneltä? Vai onko tuo iso-E nimensä veroinen?

  VastaaPoista
 3. Piippurassi on kyllä melkoisen potra poika ja karvaakin on tuplasti Puumaan verrattuna. Tosin Puuma on perinteisesti suosinut kevyttä talvipukeutumista ja kasvattanut kesäksi muhkean pehkon.

  Mutta niin.. saa nähdä kuinka valtaisa tuosta Iso-E:stä kehittyy, nimensä veroinen se kyllä on mitä suurimmassa määrin :)

  VastaaPoista
 4. Mami katselikin, että isäni talvipukeutuminen on samaa mallia kuin Hipsulipsunkin, nimittäin cool. Mutta käypäs vilkaisemassa Adalmiinan sivuilta millainen on malli icebear.

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten ihania voikaan olla!!! Iso-E on aivan syötävän suloinen :) Terkkuja lähettelee Adalmiinan esikoinen Urho (eli Puuma taitaa olla ukkini..?)

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä kovin samanlaiselta tuo pöytä kuin meilläkin välillä. Tosin Adalmiina on kovin pikkuruinen noihin salskeisiin uroihin verrattuna. Mutta kyllä siperialainen osaa ruokapöydän täyttää, jos ei muuten, niin sitten kiemurrellaan niin, että tavarat sinkoilee ympäriinsä.
  Adalmiinalta terveiset isukille ja uudelle "pikkuveljelle"!

  VastaaPoista
 7. Voi sentään, tytär ja lapsenlapsikin on tänne blogiini löytäneet. Terveisiä vaan kovasti sinne teillekin!

  VastaaPoista
 8. Heeei, jätkäthän on ihan kamuja jo! Hyvä, hyvä!
  Isot tassut teille molemmille ja hyviä tinttiväijyjä :D

  VastaaPoista