tiistai 11. tammikuuta 2011

Veljenpoika muutti meille

Voi hyvät hyssykät sentään, en paremmin sano. Veljenpojan kasvattajaksi minut valittiin. Sunnuntaina se meille saapui ja täytyy sanoa että vaikka sukulaiset ovatkin tervetulleita ja rakkaita niin kyllä me Kerrin kanssa oltiin hieman häkeltyneitä.

Blogin tarkkaavaiset lukijat jo kattilanvaltaajan tunnistivatkin, Sippan´s Edgar on sukulaispojan virallisempi nimi ja kaukaa Turusta se tänne tulla tupsahti.


"Mitäs me nyt Kerri tehdään, tuolla kattilassa se istuu ja olla möllöttää.. Eikä kuulemma saa edes sihistä, sanoi emäntä."


**********
"Hei sinne Turkuun kaikille sukulaisille ja muillekin perheenjäsenille! Tulin pois padasta ja löysin oikein mukavan sohvan, tämä on melkein samanvärinen kuin sielläkin oli. Ruokaakin täällä tarjoillaan useamman kerran päivässä, ehkä täällä voisi jopa viihtyäkin..."

"Puuma-setä oli alkuun vähän tuikea, mutta tänään se näytti minulle miten leikitään..."

"...leikin jälkeen nautimme yhteisen aterian. Kun on lautasellinen makoisaa ruokaa nenän alla niin pahansuopa mulkoilu ei kertakaikkiaan ota onnistuakseen. Niin sanoi se sihteerityyppi joka täällä meitä paimentaa ja luulenpa että kerrankin ihmisen sanoissa on jonkin verran järkeä..."

Setä ja veljenpoika vuorokauden jälkeen sopuisasti sohvalla.
"Jonkinlainen hajurako toki täytyy säilyttää, äijiä kuitenkin kun ollaan. Ja yöksi joudutaan eri huoneisiin nukkumaan, ettei kuulemma typeryyksiä keksitä. Mitäs me nyt.. niin rauhallisia kun ollaan."

6 kommenttia:

 1. voi tuota serkkupoikaa, suvun musta lammas. munkin pitää saada siskonpoika kaveriks ja mieluiten tuollainen pimee, sehän näkyy hyvin lumihangessakin.
  onneks iskä saat pitää tuon projektipäällikön ikkunapaikan, sieltä on parempi seurailla.
  mut tulkaa hei jouku hakeen tuo nainen pois , se vaan istuu, huokailee ja kuolaa, yäks ihan tässä pienipoika kastuu...

  VastaaPoista
 2. Voi jehna, nyt on sihteerillä kaksi komeaa kissapoikaa. Kyllä käy kateeksi...

  VastaaPoista
 3. Sihteeri kommentoi: On kyllä niin komiat ja kiltit kollit talossa ettei ole tosikaan. :) Ja iso-E alkaa olla melkeinpä Puuma-setänsä mitoissa vaikka ikää vasta karvan verran alle puoli vuotta, mikähän siitä vielä kasvaa...

  VastaaPoista
 4. serkkupojan kokoinen komia kollipoika siitä kasvaa, uskomaton turkkikin näkyy olevan. siitä vaan sitten sihteeri elvyttää näyttelyissä käymisen, kyllä tulee isänsä veroinen komistus. niin ja erään esikoisen mami voi sitten tulla avustamaan silittelyssä ja sylittelyssä, sillä eihän noin komiaa poikaa voi yksin jättää häkkiinsä...

  VastaaPoista
 5. Hienoa että Poika pääsi velipojan kaveriksi! Edgar, pidä Puuma-veljen (ja sihteerin!) mieli virkeänä! ..ei liikaa kepposia kuitenkaan!

  Terveisiä koko poppoolle toivottaa Mico-iskä!

  VastaaPoista
 6. Esko Paloheinästä liittyy ihailijakaartiin...!
  Oikein tätä harmaata talvipäivää kirkastaa, kun voin ihastella tätä kehittyvää perheidylliä. Että kuinka tämä äijäkaarti perustaa yhteisen sopusointuisen perheen. Kun minä täällä Paloheinässä aivan yksin edustan kissaa perheenjäsenenä - tosin ylistettynä ja iki-ihanaksi kutsuttuna, läskeistäni huolimatta. On nimittäin niin hyvä tuo ruokahalu, muita haluja ei juuri olekaan. Oikein ihmettelen, mitä eräs yksi musta, siro ja suurisilmäinen tyyppi nimeltään Donna meinaa, kun käy jatkuvasti tyrkyllä ja minua kyttäämässä tuossa portinpielessä... Toivotan onnea Puumasedälle, veljenpojalle ja Kerrille heidän perheyhteisössään ystävällisen palvelusväen huomassa!

  VastaaPoista