maanantai 24. tammikuuta 2011

Valohoitoa kaamokseen

Ihan vaan kaiken varalta otan tässä valohoitoa. Kun kuulemma pimeään vuodenaikaan on vaara että kaamosväsymys valtaa sielun ja ruumiin. Semmoinen olisi kovin kurjaa, varsinkin...
...kun meille on keittiön nurkkaan ilmestynyt kokonainen vuori pahvilaatikoita. Niitä täytyy aktiivisesti ja väsymättä tutkia ja penkoa, luulen että tämä enteilee jotain suurta tapahtumaa. Katsos, Edgar, näin tämä homma toimii..

Emäntä jos sattuu paikalle niin silloin pitää olla vaan kuin ei olisikaan kiinnostunut koko laatikoista.

Kyllä tuosta veljenpojasta vielä kunnon siperialainen kehkeytyy. Lupaavaa tupatarkastajan ainesta siitä löytyy vaikka olen sitä vasta pari viikkoa opastanut ja ohjannut sedällisen vakaasti.


Mutta emäntä ei taas ymmärrä näitä juttuja alkuunkaan, luulen että sillekin tekisi hyvää mennä istumaan toviksi oikein ison ja kirkkaan lampun alle. Tai pahvilaatikossakin mietiskely kirkastaa ajatuksia oikein tehokkaasti. Kokeilisi edes joskus.

1 kommentti:

  1. Yhdessä hengailevat sipeririankissat ovat näky joka ei lakkaa sykähdyttämästä esikoisen mamia. Toinen kiehtova mielikuva on kuvitella sihteeri istumassa pahvilaatikossa pöytälampun alla ajatuksia kirkastamassa... Puumalta eivät ideat lopu, tosi luova oppi-isä on Edgarilla.

    VastaaPoista